Oddílové výzvy

Milé světlušky, vlčata, skautky, skauti a rodiče,

jelikož se ještě pár týdnů nebudeme moci setkat a věčné sezení u obrazovek také není nejkrásnějším trávením času, rozhodli jsme se pro nás vymýšlet drobné rodinné výzvy. (Samozřejmě se jedná o podnik dobrovolný, ale uvítáme s nadšením vaši účast.)
Proč?
Rádi bychom aspoň trošku věděli, jak se vám daří a jak rostete a také nám přijde skvělé trávit čas jinde než u obrazovky a ideálně nejen sami.
O co se jedná?
Dokud nebudou probíhat oddílové akce, každé dva týdny někdo z vedoucích napíše o společné výzvě/úkol, který každý bude tvořit sám doma (tedy ideálně ne sám, ale třeba se sourozencem). :o) Výtvor a ideálně i sebe třeba při tvorbě (abychom si všichni vzpomněli, jak vypadáme :o) ) zdokumentujte. Zda to bude fotka, video, či celý film… je zcela na vás. Následně svůj podepsaný výtvor nahrajte na tento odkaz do příslušné složky. (K nahrání souborů se potřebujete přihlásit z nějakého gmail účtu. Pokud by to byl pro někoho problém, tak se nám neváhejte ozvat.) A pak už jen můžete koukat, jak se daří ostatním.
Pro koho?
Primárně jde o nápady pro děti (a vedoucí) z oddílu, ale samozřejmě se mohou zapojit i sourozenci/rodiče/domácí mazlíčci/babičky a dědečkové…, zkrátka kdokoli s kým tráví děti čas.
S přáním mnoha radostí z podzimní přírody
Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Komentáře nejsou povoleny.