Blížící se akce

Blíží se nám různé skautské akce, o čem jednotlivé akce jsou?

Blanické hry—————————————————————————————————Jde o akci Jde  JDe JDUž EJDE Jde o akci skautského střediska Blaník, kterého jsme součástí (je to taková skupina spřátelených oddílů).————————————————————————————-Blanické hry  hry jsou————Blanické hry jsou jednodenní akce, v rámci které spolu oddíly soutěží v různých disciplínách (skok v pytli, sudoku, házení vajíčka, lezecká stěna, fotbal,…).

Uskuteční se už v sobotu 21. 5. v Praze. (Vypravíme se na ni společně z Říčan.)———-

Farní dětský den——————————————————————————————-Už tradičně připravujebbm  e Už tradičně připravujeme na říčanské farní zahradě dětský den nejen pro říčanské farníky. Už jsme si užili témat jako Noemova archa, apoštolové, Josefův krásný plášť…

Tentokrát se bude konat 5. 6. v 10:00 (hned po skončení mše).

Tábor—————————————————————————————————————————–Tábor——————————- —————- –Na tábor pojdeme letos v termínu 23. 7. – 6. 8.———————————————-––––––––- –––––- ——Pojedeme všichni až na novou družinku (od vedoucích Nancy, Ančete a Judi).————-Nová družinka však nemusí zoufat. Vydáte se totiž 1. – 3. 7. na vlastní výpravu!

Kromě těchto akcí se ještě těšíme na oddílovou zahradní slavnost. Její termín vám dáme vědět co nejdříve.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Komentáře nejsou povoleny.